Om os

Mit navn er Lisbet Mensa-Annan. Jeg stiftede Mensa Leadership Consult i sommeren 2018, fordi jeg gerne vil bidrage til en ny ledelsesnorm, der er drevet af lysten til at få mennesker til at lykkes, samfund til at trives og med et etisk kompas der viser vejen til en profitabel forretning.

Med så alvorlig en agenda er det en fordel at min værktøjskasse er styrkebaseret, nysgerrig, udviklende og at jeg har et energisk drive, godt humør, og en pæn portion selvironi. 

Lisbet Mensa-001_9800 - warmtone.jpg

Jeg har en Executive MBA (2017), og er løbende igennem karrieren blevet certificeret i en række ledelsesværktøjer. I roller som afdelingsleder/programchef/projektleder har jeg arbejdet med strategi, procesoptimering, porteføljestyring, innovation, organisationskultur og digital værdiskabelse. 

Mine ydelser er typisk at kalibrere initiativer fra øverste ledelse til de næste ledelseslag så de kommer rigtigt fra start første gang eller tilbage på sporet. Der hvor strategi overgår fra tanker til handling så de initiativer, der investeres masser af tid og penge på, rent faktisk lykkes. 
 

Over årene har jeg erfaret, at adfærd og evnen til at samarbejde på tværs er nøglen til at sikre fremdrift og komme i mål med forandringer. Jeg tror derfor på, at de organisationer der har indsigt i og forstår at kapitalisere på forskelligheder, bliver morgendagens succeser.