top of page

Om os

Mit navn er Lisbet Mensa-Annan. Jeg stiftede Mensa Leadership Consult i sommeren 2018. Når jeg kan bidrage til at skabe trivsel og indfri virksomhedernes strategiske ambitioner, giver mit arbejdsliv mening. 

 

Jeg har en Executive MBA fra AVT Business School (2017) og er løbende igennem karrieren blevet certificeret i en række ledelsesværktøjer. Derudover har jeg gennemført flere kurser indenfor fysisk og mental sundhed. 

 

Godkendt SMV digital rådgiver for Erhvervshusene.

Lisbet Mensa-001_9800 - warmtone.jpg

I roller som afdelingsleder/programchef/projektleder/underviser har jeg arbejdet med strategi, ledelse, procesoptimering, porteføljestyring, innovation, organisationskultur og digitalisering. 

 

Transformation er fællesnævneren og mine ydelser er at hjælpe virksomhederne med at få tilrettelagt deres strategiske projekter så de kommer rigtigt fra start første gang eller tilbage på sporet, hvis de har mistet fremdrift. Fremgangsmåden afhænger af virksomhedens kontekst og tilgængelige kompetencer til at drive projekter. 

 

Over årene har jeg erfaret, at adfærd og evnen til at samarbejde på tværs er nøglen til at sikre fremdrift og komme i mål med forandringer. Jeg tror derfor på, at de organisationer der forstår at samskabe, bliver morgendagens succeser. 

Jeg er en ildsjæl som brænder for at de kommende generationer oplever sunde arbejdspladser med en meningsfyldt hverdag. 

 

Med så alvorlig en agenda er det en fordel at min værktøjskasse er styrkebaseret, nysgerrig, udviklende og at jeg har et energisk drive, godt humør, og en pæn portion selvironi.

bottom of page